داود گرشاسبی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مرند با اشاره به کمبود نیروی بازرسی از واحدهای نانوایی شهرستان تاکید کرد: در شهرستان مرند تعداد ۴۳۶ واحد نانوایی وجود دارد که متاسفانه فقط دو نفر مسئولیت بازرسی از این تعداد واحد نانوایی را عهده دار هستند.

وی با بیان اینکه نظارت و بازرسی ها از نانوایان در شأن مردم مرند نیست ادامه داد: ضعف بازرسی و نظارت مداوم از واحدهای نانوایی باعث افزایش تخلفات و کاهش کیفیت نان در شهرستان شده است که لازم است اداره صمت فکری برای افزایش بازرسان شهرستان مرند بکند.
فرماندار مرند همچنین از تخصیص نیافتن آرد موردنیاز به شهرستان انتقاد کرد و گفت: با اینکه در شهرستان مرند کارخانه تولید آرد با کیفیت بالا وجود دارد اما متأسفانه اداره غله استان سهمیه خرید آرد شهرستان مرند را از کارخانه های دیگر شهرستان ها تامین میکند که موجب دلسردی سرمایه گذار بخش خصوصی می شود.
گرشاسبی با بیان اینکه سهمیه آرد شهرستان ماهانه دو هزار و ۱۰۰ تن است افزود: اداره غله استان سهمیه آرد شهرستان مرند را طبق مصوبه ارائه دهد تا در شهرستان مشکلی پیش نیاید.
وی به رعایت دستورالعملهای بهداشتی در نانوایان هم تاکید و خاطرنشان کرد: بسیاری از واحدهای نانوایی وجود ویروس کرونا را از یاد برده و اهتمامی به رعایت نکات بهداشتی ندارند که این موجب افزایش شیوع ویروس کرونا از طریق نان میشود.

  • منبع خبر : روابط عمومی فرمانداری معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان ویژه مرند